Aankoop

Begeleiding in het volledige aankooptraject

Een huis is zoveel meer dan vier muren en een dak.  Het is de plek waar je leeft, vrienden ontvangt en je veilig voelt. Een woning kopen is daarom altijd een spannend en intensief proces. Ik begeleid u in het volledige aankooptraject, en met mij als uw adviseur staat u als koper een stuk sterker tegenover een verkoper en diens makelaar.

Het aankoopproces

Samen brengen we eerst uw woonwensen en financiële mogelijkheden in kaart. Daarna ontvangt u per mail telkens het meest actuele aanbod, vaak nog voordat objecten op Funda staan. In elke fase van het aankoopproces sta ik u met raad en daad bij, van het zoeken naar uw droomwoning tot en met de sleuteloverdracht bij de notaris. Tijdens het proces adviseer ik u over alle belangrijke aspecten van uw aankoopbeslissing zoals de bouwkundige staat, juridische aspecten en de waardebepaling van de woning. Ook werk ik samen met bouwkundigen voor het geval een woning vraagt om nadere inspectie of indicatie van verbouwingskosten.  Zo brengen we samen het complete plaatje in beeld.

Helder en objectief advies

In de huidige hectische huizenmarkt is het van essentieel belang dat u iemand aan uw zijde heeft die het hoofd koel houdt en van wie u niet alleen helder en objectief advies mág verwachten, maar ook daadwerkelijk krijgt.