Reviews

Een greep uit recente reviews van onze klanten

Arno en Sanne

We hebben het aan- en verkoopproces van onze woningen met Ilona als zeer prettig ervaren.  Ilona heeft een fijne, no nonsense manier van communiceren, kennis van zaken en zorgt voor een soepel en ontspannen proces.

Jaap en Wilma

Ilona begreep dat de verkoop van het huis waar we al meer dan 35 jaar woonden niet alleen een zakelijk maar ook een emotioneel proces was. Ze is doortastend maar ook geduldig, waardoor wij het hele proces van A tot Z als heel prettig hebben ervaren.

Carlijn en Jan-Willem

Fijne makelaar. Ilona staat altijd voor je klaar. Communicatie verloopt voornamelijk via Whatsapp wat erg snel en prettig is. Natuurlijk kan je haar ook altijd bellen. Ze reageert heel snel, en is altijd eerlijk en oprecht. Wij hebben ons huis snel verkocht voor een goede prijs.

Justin en Paco

In deze huizenmarkt is het heel fijn om een makelaar aan je zijde te hebben voor wie het aankoopproces dagelijkse kost is. Wij hadden de aankoop van ons eerste huis in Amsterdam zelf niet kunnen doen en zijn blij dat Ilona ons in iedere stap van het proces met raad en daad bijstond.

Evert

Zeer tevreden over het gehele verkooptraject. Prachtige verkooppresentatie. Snelle en goede begeleiding van bezichtigingen. Goede feedback over ontwikkelingen en altijd direct reageren en snel bereikbaar.

Maurice en Sarah

Onze ervaring met Ilona Oud is zeer goed geweest. Ze heeft een scherp oog voor de markt en draagt uitstekende zorg voor haar cliënt.

Victoria en James

Als expats op de Amsterdamse woningmarkt was de serieuze aanpak en heldere communicatie van Oud Makelaardij een hele geruststelling voor ons.

René

Ilona beschikt over een prettige mix van professionaliteit en persoonlijke benadering.